Meistä

Meistä

DUAL Finland Oy on vuonna 2015 perustettu vakuutusasiamies.

Vakuutusasiamies toimii eri vakuutusyhtiöiden tai Lloyd'sin syndikaattien paikallisena edustajana ja tuo erikoisosaamisensa edustamiensa yhtiöiden sekä asiakkaittensa käyttöön. Asiakkaille tarjoamamme palvelut vastaavat täysin Suomessa toimivien vakuutusyhtiöiden palveluita. DUAL Finland Oy:llä on omat Suomen markkinoille kirjoitetut ehdot. Suoritamme myös riskienvalinnan itse sekä keräämme vakuutusmaksut ja hoidamme korvaustoiminnan itsenäisesti Suomen toimipisteessämme. Tarvittaessa käytämme vahinkojen käsittelyyn liittyvissä asioissa myös kolmansia osapuolia.

Yhdistämällä markkinat, kapasiteetin tarjoajat ja meklarit, pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parhaat mahdolliset vakuutustuotteet kilpailukykyisin hinnoin. Tämän mahdollistaa vuosien yhteistyö ja keskinäinen luottamus DUALin ja kansainvälisten vakuutusyhtiöiden kesken.

Lähetä meille viesti

 

Tuotteet

Tavoitteenamme on tuoda uusia innovatiivisia tuotteita Suomen markkinoille.

Kehitämme myös jo markkinoilla olevia vakuutustuotteita, säilyttäen kuitenkin kilpailukykyiset hinnat. 

Turvaamme kilpailukykymme ja joustavuutemme sillä, että emme ole sidottuja vain yhteen vakuutuksenantajaan, vaan poimimme markkinoiden parhaan turvan ja muokkaamme sen Suomen markkinoille sopivaksi.

 

DUAL Group

Dual Finland on osa Dual Groupia. Dual Group on maailman suurin vakuutusasiamies, jonka vakuutusmaksutulot olivat vuonna 2014 noin 700 miljoonaa euroa.

Dual on Lloyd'sin suurin kansainvälinen coverholder. Dualin kansainväliseen verkostoon kuului vuonna 2015, 25 toimistoa 14 eri maassa. Toimimme Euroopassa (Englanti, Irlanti, Saksa,Itävalta, Espanja, Hollanti, Puola ja Italia), Aasiassa (Australia, Uusi-Seelanti, Hongkong, Singapore) ja USA:ssa.

DUAL Group

 

Hyperion Group

Dual on osa Hyperion vakuutusryhmää. Hyperion on kansainvälinen vakuutustenvälittäjäorganisaatio, jonka liiketoiminta kehittyy ja kasvaa voimakkaasti ympäri maailmaa.

Hyperion Insurance Group on perustettu 1994 kolmen ihmisen ja yhden toimiston voimin. Tänä päivänä yli 3000 ihmistä, 37 maata ja 121 toimistoa, ovat osa Hyperionin tarinaa. Hyperion yhdistää vakuuttamisen huippuosaajia ympäri maailmaa ja takaa ryhmän yhtiöille lyömättömät verkostot.

Hyperion Group

 

 

This site uses cookies. Read our policy to find out more about why and how we use cookies.