Kiinteistön omistajan turva - vakuutus

 

DUAL Kiinteistön omistajan turva -vakuutuksella voitte vakuuttaa tiettyjä riskejä, jotka kiinteistönvälittäjä tai muu neuvonantaja on nostanut esille kiinteistön myynnin tai oston yhteydessä. Tyypillisiä vakuutettavia riskejä ovat puuttuva rakennuslupa, puuttuva rasite tai maa-alueen oikeudeton hallinta.

Vakuutuksen tarkoitus on helpottaa kiinteistökauppoja ja nopeuttaa prosessia sen sijaan, että ongelmia ratkaistaisi sopimalla lupien hakemisesta jälkikäteen, neuvottelemalla kauppahinnasta tai ottamalla yhteyttä kolmanteen osapuoleen, joka voisi esittää asiassa vaateen kiinteistön omistajalle.

Vakuutus kattaa vakuutetun kiinteistön omistajalle kustannukset, jotka aiheutuvat tietyn vakuutetun erityisriskin realisoituessa. Tyypillisiä korvattavia kustannuksia voivat, erityisriskistä ja aiheutuneesta vahinkotapahtumasta riippuen, olla:

- Raha tai muu korvaus, jonka olet velvollinen maksamaan vahinkotapahtuman seurauksena. Tämä sisältää oikeuden määräämän palkkion vahinkotapahtuman korvaamiseksi sekä kulut ja velvoitteet, jotka sinut voidaan määrätä maksamaan oikeuden määräyksellä.

- Arvonmuutos, joka vakuutuksen kohteelle on vahingon seurauksena välittömästi aiheutunut.

- Purku- ja/tai jälleenrakennuskulut, jotka aiheutuvat välittömästi vahinkotapahtumasta.

 

Lue lisää täältä

Ota yhteyttä

Ilmoita vahingosta

This site uses cookies. Read our policy to find out more about why and how we use cookies.