Kiinteistövakuutukset

Tarjoamme markkinoiden kattavimman kiinteistövakuutustuotteen, joka on tarkoittettu asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöille.

Vakuutusturvamme on markkinoiden laajin ja vakuutamme vain All Riskperiaatteella. Näin ollen korvaamme kaikki ne vakuutettuun omaisuuteen kohdistuvat vahingot, joita ei ole ehdoissa poissuljettu.

Esimerkkinä turvamme laajuudesta, yhtiömme katsoo, että VTT:n sertifioimalla menetelmällä sisäisesti rengasjäykiksi uudistetut viemäriputket ovat uudenveroisia ja tämän vuoksi kohtelemme korvattavissa vahingoissa tällaisia putkia uudenveroisina vahingon määrää arvioitaessa. Lue lisää ehdoistamme.

Toiminnan vastuuvakuutus kattaa ehtojen mukaiset kolmannelle osapuolelle aiheutuneet henkilö- ja esinevahingot, josta vakuutuksenottaja on voimassaolevan oikeuden mukaan vastuussa.

Hallinnon vastuuvakuutus turvaa hallituksen jäsenten vastuun. Se kattaa hallituksen jäsenen henkilökohtaisen vahingonkorvausvastuun taloudellisista vahingoista, jotka hän on aiheuttanut toimiessaan hallituksen jäsenenä.

Oikeusturvavakuutus kattaa kiinteistön omistamiseen, hallintaan ja hoitoon liittyviä välttämättömiä ja kohtuullisia asianajo- ja oikeudenkäyntikustannuksia.

Riskinkantajana kiinteistövakuutuksissa toimii vakuutusyhtiö Tokio Marine Kiln

Ota yhteyttä

Ilmoita vahingosta

This site uses cookies. Read our policy to find out more about why and how we use cookies.